© Erkka Lyytikkä

Iltajuhla

Vuosi 2019 huipentuu 23. marraskuuta, kun juhlistamme Dumppi ry:n 51 vuotista taivalta. Iltajuhla järjestetään 23.11.2019 hotelli Verson tiloissa. Vuoden arvokkainta tapahtumaa kokoontuu viettämään lähes 200 juhlavierasta. Haluamme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi ainejärjestömme vuosijuhlaan.

Ohjelma

Iltajuhlaa edeltää kello 16:00 alkava kutsuvieraille tarkoitettu Cocktail-tilaisuus. Tilaisuudessa kutsuvierailla on mahdollisuus esittää tervehdyksensä istuvalle hallitukselle.

Iltajuhla alkaa Hotelli Verson juhlatila Kerkässä kello 19:00. Iltajuhla koostuu juhlapuheista, lauluista, sekä muusta juhlaohjelmasta. Iltajuhlassa päästään lisäksi nauttimaan herkullinen kolmen ruokalajin illallinen.

Iltajuhlan jälkeen juhlimista jatketaan Valorinteellä. Iltajuhlasta on järjestetty yhteiskuljetus jatkopaikalle. Jatkoilla omien juomien nauttiminen on sallittua. Iltajuhlan jatkoilla juhlintaa voi jatkaa aina kello 03:00 saakka.

Menu

Etiketti

Pukeutuminen

Miestapaista pukukoodia noudattavat pukeutuvat vuosijuhlissa frakkiin tai frakin puuttuessa tummaan pukuun. Paidan tulee olla valkoinen ja solmukkeen tai solmion hillityn värinen.

Naistapaisena pukukoodina toimii kokopitkä iltapuku. Kampauksen ja korujen tulee olla juhlavia ja asuun voi halutessaan liittää käsineet, huivin sekä käsilaukun. Cocktail-tilaisuudessa ja iltajuhlan aikana tulee peittää avonaiset hartiat kunnes pääruoka on syöty.


Juhlanauha & akateemiset kunniamerkit

Juhlanauhalla (Säännöt) voi osoittaa kuuluvansa johonkin järjestöön tai ryhmittymään. Dumppi ry:n juhlanauha on väritykseltään viininpunavalkoinen. Miestapaista pukukoodia noudattavat kantavat juhlanauhaa oikealta olkapäältä rinnan yli vasemmalle lantiolle kiinnitettynä, jolloin kevyempi väri eli valkoinen on ylempänä. Frakin kanssa juhlanauha kulkee liivin alla ja tumman puvun kanssa solmion ja liivin päällä. Naistapaista pukukoodia noudattavat puolestaan voivat taitella juhlanauhasta ruusukkeen, joka kiinnitetään vasemmalle puolelle rintaa. Dumppi ry:n jäsenet voivat lunastaa juhlanauhan 5 euron hintaan. Käteisellä maksettaessa raha toimii panttina, jolloin juhlanauhan palauttaessa pantin saa takaisin. Dumppi ry:n hallituksen jäsenillä ja kunniajäsenillä on oikeus käyttää hieman tavallista leveämpää juhlanauhaa. Juhlanauhan käyttöoikeus säilyy aina. Juhla-asuun voi liittää myös akateemiset kunniamerkit. Akateemisilla kunniamerkeillä tarkoitetaan yliopistojen ja ylioppilasyhteisöjen myöntämiä kunnia- ja ansiomerkkejä.


Käyttäytyminen

Vuosijuhlassa käyttäydytään arvokkaasti ja juhlavasti toisia vieraita ja hyviä käytöstapoja kunnioittaen. Juhlan sujuvuudesta ja ohjelman aikataulussa pysymisestä huolehtivat seremoniamestarit. Puheenvuoroja tai laulutoiveita voi juhlassa pyytää sopivissa kohdissa kilisyttämällä lasia. Juhlasalista saa poistua vain seremoniamestareiden määräämien taukojen aikana. Vuosijuhlissa ei ole sopivaa laulaa lauluja lauluvihkon ulkopuolelta, tai lisätä omia lisäsäkeistöjä.